Home
Български (България)English (United Kingdom)
Условия за ползване на сайта PDF Print E-mail
There are no translations available.

ВНИМАНИЕ!
Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате се счита, че приемате и сте съгласни с условията посочени по-долу. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте сайта. Настоящата страница съдържа Общите условия, съгласно които АспектА ООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина hvac-eco.com. Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Уважаеми клиенти,

Моля прочетете внимателно Общите условия за пазаруване в магазина за електронна търговия на АспектА ООД.

Изискване за регистрация на клиент

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка през магазина за електронна търговия hvac-eco.com, трябва да попълни и потвърди верността на данните във формата за регистрация, като по този начин създава свой клиентски профил.

Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице:
1. Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин SHOP.GEOVISION.BG.
2. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазин SHOP.GEOVISION.BG.
3. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин SHOP.GEOVISION.BG, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

Процедура за пазаруване
Когато правите поръчка за закупуване на продукт от магазин SHOP.GEOVISION.BG ние Ви изпращаме e-mail, потвърждаващ приемането й, съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта (магазин SHOP.GEOVISION.BG) представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, "подлежаща на разглеждане". Поръчката се смята за приета, когато получите по e-mail съобщение за изпълнение и изпращане на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:
1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.
2. Да активира изпълнението на поръчката чрез: - отбелязване на съответната кутийка, че е съгласен да плати цената на продукта/те - натискане на бутона "Потвърждавам". Чрез натискане на бутона "Потвърждавам" клиентът изразява съгласието си с настоящите Общи условия и потвърждава, че приема да заплати стойността на покупката.

Поръчки, направени през почивни дни (събота, неделя или празници) се обработват през първия работен ден след тези почивни дни.

Цена и плащане

Цените на стоките са в български лева (BGL) с включен ДДС. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Общата дължима сума по сделката се финализира след изрично потвърждение на същата от клиента.
Магазин SHOP.GEOVISION.BG не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Голяма част от артикулите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува. Когато обработваме Вашата поръчка,ако е необходимо ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.
Приета поръчка, която не е платена в двуседмичен период се счита за ОТКАЗАНА.

Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с посочените Тарифи за доставка на куриерските фирми Еконт Експрес, Спиди, Интерлогистика и Европът.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 1 (един) работен ден. Ако продуктът е на склад до 24 часа вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Правила за използване на сайта

Геовижън ЕООД, (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на сайта SHOP.GEOVISION.BG ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки, патенти или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните

Предлаганите стоки и материали в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на SHOP.GEOVISION.BG по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения/договори с производителите, вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така SHOP.GEOVISION.BG не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали или услугите на този Сайт. SHOP.GEOVISION.BG има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

SHOP.GEOVISION.BG, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е претърпени вреди и щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение от SHOP.GEOVISION.BG за възможност да възникнат такива вреди.

Информация от потребителите

SHOP.GEOVISION.BG не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до SHOP.GEOVISION.BG с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. SHOP.GEOVISION.BG използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.

Гаранция и рекламации на стоките

Всички стоки в SHOP.GEOVISION.BG - Интернет магазин са нови от производители, официални вносители и представители. На всяка стока е указана гаранцията в писмена форма. Условията на гаранцията съдържат следната информация: съдържание и обхват; срок; териториален обхват, име и адрес на лицето, предоставящо гаранцията. При проблеми моля, свържете се с нас на тел. 062/603410. Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката. Ние отговаряме за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите. При несъответсвие на потребителската стока с договора за продажба, потребителите имат право да предявят рекламации на стоките предлагани в този интернет магазин. При предявяване рекламация, представител на магазин SHOP.GEOVISION.BG може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на магазин SHOP.GEOVISION.BG. При предявяване на рекламацията на стоката потребителя може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената или за безплатно извършване на ремонт. Рекламацията се подава устно или писмено срещу документ, на който се основава претенцията. Рекламацията може да бъде предявена до 2 г. от доставката на стоката, но не по-късно от 2 месеца.от установяване на несъответствието. Ние приемаме рекламацията, ако тя е предявена своевременно. Ако SHOP.GEOVISION.BG приеме, че рекламацията е основателна тя ще бъде удовлетворена съгл. Чл.113 и 114 от ЗЗП.

Ако при получаване на стоката клиентът установи, че заявения размер или избраната стока не съответства на неговите желания, то тя може да бъде подменена с друга, но РАЗХОДИТЕ ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА ПО ПОДМЯНА СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

При връщането на стоки поради отказ от страна на клиента, и с предварително съгласуване от страна на SHOP.GEOVISION.BG, куриерските услуги по транспортирането на стоката от магазина до клиента и обратно за изцяло за сметка на клиента.

Промяна на цени на стоки

SHOP.GEOVISION.BG има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите.

Търговски марки

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки и са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.

Общи бележки

SHOP.GEOVISION.BG управлява този Сайт от офиса си в гр.Велико Търново, България. SHOP.GEOVISION.BG декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България. SHOP.GEOVISION.BG може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикацията. През известен интервал от време ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП и ЗЕТ, ние от SHOP.GEOVISION.BG сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
* 1. името и адреса ни – Геовижън ЕООД гр. Велико Търново ул. "Полтава" №1 вх. Б, Булстат: 104598701 ДДС/VAT №: BG104598701 МОЛ: Мирослав Дечев УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД - Велико Търново BIC код: UNCRBGSF IBAN в лева: BG55UNCR76301075553486
* 2. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
* 3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС и е посочена на страниците за представяне на съответния продукт.
* 4. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
* 5. Начините за Доставка са описани подробно в Доставки и начини за плащане.

Отказ от стоката

Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоките в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който са получени при условията по чл.55 от ЗЗП. При отказ от страна на потребителя да приеме стоката той е длъжен да я изпрати обратно на SHOP.GEOVISION.BG в 7 дневен срок.
SHOP.GEOVISION.BG се задължава да върне заплатената сума за продукта/те, без сумите платени за доставка на куриера, в 15 дневен срок, който започва да тече от реалното получаване на стоката, от която потребителя се е отказал.
При получаване купувачът трябва да прегледа стоката и ако не отговаря на изискванията да уведоми незабавно интернет магазина. Ако купувачът не направи това, стоката се смята за одобрена, като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.

При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.
В случаи, че SHOP.GEOVISION.BG не може да изпълни задълженията си, поради това, че не разполага с поръчаните стоки, ние сме длъжни да уведомим потребителя и да възстановим платените от него суми в срок до 7 дни от датата, на която е следвало да изпълним задължението си по поръчката на клиента.

Правно регулиране

Приложимото право в отношенията между Доставчика /SHOP.GEOVISION.BG/ и потребителите в този интернет магазин е Българското законодателство. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата mail и телефони.

Използвани съкращения:
ЗЗП – Закон за защита на потребителите ЗЕТ – Закон за Електронната търговия

http://shop.geovision.bg/info/uslovia.php